JANTOKIA

MAIATZA
9-13 ASTEKO MENUA
Astelehena 9:
Zerba patatekin, txahalki gisatua, jogurta.

Asteartea 10:
Txitxirioak olio errearekin, legatza labean egina panadera patatekin, sagarra.

Asteazkena 11:
Lapiko zopa, oilasko izter errea letxuarekin, banana.

Osteguna 12:
Espagetiak napolitar erara, limanda xerra arrautzeztatua limoiarekin, laranja.

Ostirala 13:
Kalabaza krema, burualdeko xerra barazki saltsan, jogurta.

16-20 ASTEKO MENUAK
Astelehena 16:
Etxeko dilistak, legatza urdaiazpiko eta gaztarekin letxua, laranja.

Asteartea 17
Azenario krema, oilasko baratxuritan, sagarra.

Asteazkena 18
Patatak errioxar erara, eskalopea piper gorriekin, jogurta.

Osteguna 19
Borraia olio errearekin, solomoa plantxan txanpiñoiekin, udarea.

Ostirala 20
Arroza tomatearekin, merua labean egina dado tomatearekin, jogurta.

23-27 ASTEKO MENUAK
Astelehena 23
Barazki purea, albondigak saltsan, sagarra.

Asteartea 24
Lapiko zopa "maravilla pastarekin, oilasko izter errea dado patatak, meloia.

Asteazkena 25
Makarroiak tomatearekin, legatza labean egina barazkitxoekin, laranja.

Osteguna 26
Etxeko lekak, burualdeko xerra plantxan piper gorriekin, jogurta.
Ostirala 27
Babarrun zuriak potxa erara, limanda xerra arrautzeztatua letxuarekin, udarea.
30-03 ASTEKO MENUAK
Astelehena 30
Borraia patatekin, errusiar xerra txanpiñoiekin, angurria.

Asteartea 31
Arroza tomatearekin, oilasko xerra plantxan letxuarekin, izozkia.

Asteazkena,ekainak 1
Pardina dilistak, bakailaoa saltsa berdetan, udarea.

Osteguna,ekainak 2
Kuiatxo krema, solomoa tomatearekin, brinoia.

Ostirala,ekainak 3
Koditoak boloñesa erara, legatza arrautzeztatua limoiarekin, meloia.